Στο αρχοντικό των Σεπολίων

Η σχέση μου με τις λέξεις ένας μαζοχιστικός έρωτας.
April 1, 2019
Η Κερκόπορτα της ζωής μου ή αλλιώς…η εσωτερική προδοσία
April 2, 2019

Σε έναν δρόμο της Αθήνας που «μαραζώνει» , «γερνά» και… γκριζάρει , ένα κτίριο …..κάνει την διαφορά!Σαν αισθητική επέμβαση ομορφιάς!Δύο γιατροί που ένωσαν πριν χρόνια τις ζωές τους , ένωσαν και τις δυνάμεις , τα όνειρα και τους κοινούς στόχους τους, και μαζί έκαναν lifting σε ένα διώροφο οίκημα που ομορφαίνει την γύρω περιοχή μα εσωτερικά….ομορφαίνει και γυναίκες!!!Όταν πήγα να γνωρίσω τον γιατρό Σάντεκ Χουσεΐν δεν περίμενα με τίποτα πως θα έφευγα 4 ώρες μετά συνεπαρμένη από το αισθητικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο μου μα και γοητευμένη από την κουβέντα μαζί του και με την γυναίκα του Δήμητρα Παπαλάμπρου!Το βλέμμα μου μαθημένο να στέκεται σε λεπτομέρειες , «έμεινε» στα έργα τέχνης που κοσμούν τους τοίχους , στις ζωγραφιές που σκαρφαλώνουν στο ταβάνι , στις πόρτες από ξύλο τριανταφυλλιάς που έτριψαν τα χέρια του γιατρού μοναχά τους, μα και στον ροζ σοβά στο πάτωμα που επιλέχτηκε για να μη ….ντροπιάσει το πάτωμα του 30’. Μιλάω μαζί τους και καταλαβαίνω ότι η ομορφιά την οποία υπηρετούν πηγάζει από μια εσωτερική ανάγκη μέσα τους.Σημασία για αυτούς τους δύο «ρομαντικούς Αθηναίους», έχει ακόμη και η ομορφιά στην μουσική που επιλέγει η βοηθός τους η Νιώβη όσο κάνει μασαζ στο πρόσωπο της εκάστοτε κυρίας που νιώθει την αναγέννηση στο δέρμα της ακόμη και με τις διακριτικές κινήσεις ρεικι που απαλά σου χαρίζει κατά τη διάρκεια του βαθύ καθαρισμού ή της οξυγονοθεραπείας!

-Γιατρέ πως βρεθήκατε στην Ελλάδα από την Περσία;

-30 χρόνια πριν, από το 1985 ,με αφορμή τον έρωτα… μου απαντά με την ευγένεια που διακρίνει την φωνή του. Γνώρισε την γυναίκα του, ιατρός μικροβιολόγος εκείνη, και η Ελλάδα έγινε για αυτόν ο τόπος του όπου ανέθρεψε και τους δύο γιους τους μα και ανέπτυξε τα ιατρεία τους .Σε αυτή την γειτονιά η σύζυγος του μεγάλωσε. Σε αυτή την γειτονιά μεγάλωσαν τα παιδιά τους.. Μεγάλωσε ακόμη και το πελατολόγιο τους , αυτοί που τους εμπιστευτήκαν και τους εμπιστεύονται καθημερινά!

-Αγαπάτε τις γυναίκες και το δείχνετε ψάχνοντας τρόπο να τις κάνετε ακόμη πιο όμορφες με τρόπο αποτελεσματικό και απόλυτα ασφαλή! Πόσο απαραίτητο θεωρείτε τον σεβασμό στην δουλειά σας;

-Ό γιατρός οφείλει να σέβεται τον άνθρωπο που έχει απέναντι του. Όφείλει να σέβεται τις ανάγκες του ασθενή του και όλα όσα έχει υποσχεθεί σαν ιατρός να προσπαθεί πάντα να καλύψει, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.Στην ιατρική δεν χωρά εμπόριο. Χωρά μόνο ευαισθησία και σεβασμός.-Καταλαβαίνω πως οι γυναίκες έχουν ανάγκη να νιώσουν και πάλι όμορφες , νέες , επιθυμητές.

-Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εδώ. Να πραγματοποιήσουμε την βαθιά αυτή επιθυμία τους να σβήσει ο χρόνος τα σημάδια του από πάνω τους

-Δεν ανανεώνετε όμως μόνο την ομορφιά τους μα και την ψυχολογία τους! Τις κάνετε να νιώθουν και πάλι επιθυμητές άρα και χαρούμενες!

-Φυσικά !Η ψυχολογία τους πιστέψτε με είναι το πιο σημαντικό!Δεν θέλουν να περάσει ο χρόνος από πάνω τους βάζοντας το στίγμα του με ρυτίδες! Στον χώρομας όλα έχουν σημασία για εμάς!Από τα χρώματα στο ιατρείο μέχρι την εμπιστοσύνη που νιώθει η πελάτισσα μας η οποία ξεκινά από την θερμή υποδοχή μας στην γραμματεία αλλά καιαπό το πως την ακούς σαν περιγράφει τις ανάγκες της! Από την θεραπεία αλλά και από το πως θα φύγει έχοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σαν να αποφασίζεις να λες καλημέρα κάθε μέρα χαρούμενα στον εαυτό σου…Το δέρμα όπως και η ψυχή έχουν ανάγκη από στήριξη...Το δέρμα μας αλλάζει μέσα από το υπόστρωμα λόγω της ηλικίας , της κούρασης ακόμη και λόγω του στρες που βιώνουμε καθημερινά σε αυτή την απαιτητική εποχή.

Εμείς εδώ στο κέντρο μας , δίνουμε στήριξη στο δέρμα χωρίς να παρεμβαίνουμε σε αυτό με τραυματισμούς .Δεν ασκούμε φυσικές πιέσεις στους μύες κάτω από το δέρμα!Βοηθάμε το δέρμα να ανανεώνεται μόνο του ξυπνώντας απλά τα κοιμισμένα βλαστοκύτταρα

-Κοιμάται το… δέρμα μας;

-Φυσικά .Μετά τα 30 μας χρόνια, χάνουμε τα κύτταρα που δημιουργούν το κολλαγόνο..Το φυσικό υαλουρανικο μέσα στο δέρμα μας μειώνεται και το γήρας μπαίνει ξαφνικά έως απότομα στην ζωή μας!

-Σε ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσει μια γυναίκα να παίρνει τα…μέτρα της;

-Συνήθως μετά τα 30 !Λόγω του έντονου στρες που δημιουργεί αγγειοσυσπαση στα αγγεία και στερεί την τροφή του δέρματος μας.Η σωστή αγγειωση μας χαρίζει τα πολύτιμα νέα κύτταρα. Η θετική αντίδραση και ανταπόκριση του δέρματος φαίνεται ιδανικά και είναι τέλεια πριν τα 40.Μετα τα 60 χρειαζόμαστε σαφώς περισσότερες συνεδρίες αλλά και υπομονή .Όσο πιο νωρίς ξεκινάμε τις θεραπείες μας τόσο το καλύτερο. Και φυσικά μιλάω για θεραπείες όπως boJox, prp και υαλουρανικό!

-Πιστεύετε ότι το Prp είναι από τις πιο αγνές θα τολμήσω να πω θεραπείες που μπορούμε να κάνουμε;

-Φυσικά! Είναι ο πιο αγνός τρόπος που υπάρχει για να ξαναδώσεις στο δέρμα σου την χαμένη του λάμψη και νεανικότητα !Η σύζυγος μου είναι διδάκτωρ μικροβιολογος. Μελέτησε 40 πρωτοκόλλα για το prp πριν καταλήξει στην μεθοδολογία που θα καταλήγαμε να εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας.

-Εξηγήστε μας τι είναι και πως γίνεται το Prp!

Πρόκειται για επαναστατική μέθοδο μεσοθεραπείας, η οποία εκμεταλλεύεται τις θεραπευτικέςιδιότητες του ίδιου μας του αίματος,για να διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος μας, μέσω ενεργοποίησης φυσικών και απόλυτα αγνών και ασφαλών μηχανισμών αναγέννησης. Το πολυδύναμο μίγμα του πλάσματος, πλούσιο σε αιμοπετάλια, με την ποικιλία των αυτόλογων συστατικών που περιέχει, ενεργοποιεί τη φυσική αναγέννηση του δέρματος με ουσιαστικά, εντυπωσιακά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που φαίνονται σε περίπου 10 μέρες από την θεραπεία(η διαφορά με το υαλουρανικό όπου φαίνονται άμεσα) .Εντυπωσιακό είναι ότι κρατάει περίπου 2 χρόνια!

-Η διαδικασία ποια είναι;

-Η θεραπεία του προσώπου και του λαιμού ,ξεκινά με επάλειψη της περιοχής του προσώπου με αναισθητική κρέμα.Κατόπιν πραγματοποιείται η απομόνωσή του PRP με απλή αιμοληψία και κατάλληλη επεξεργασία από την σύζυγο μου στο μικροβιολογικό τηςεργαστήριο Μια διαδικασία που περιλαμβάνει αιμοληψία, φυγοκέντριση, εκλεκτική απομόνωση πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια!Η μέθοδος εφαρμογής σε εμάς γίνεταιμε το mesogun !Κρατάει περίπου μία ώρα και ακολουθεί ειδική περιποίηση anti aging!Κάνουμε αποκατάσταση όλων των εργασιών που κάναμε στο δέρμα και το επαναφέρουμε σε μια τέτοια κατάσταση (χωρίς πρήξιμο, μελανιές) όπου η γυναίκα μπορεί να φύγει αμέσως μετα για την δουλειά της η για ακόμη και για ραντεβού!

-Nιώθω λίγο άσχημα που μιλάμε μόνο για γυναίκες…Άντρες πελάτες δεν έχετε;

-Φυσικά και έχουμε αρκετούς άντρες πελάτες οι οποίοι μάλιστα είναι πολύ πιο σχολαστικοί από τις γυναίκες να ξέρετε! «ΑΑ εδώ έμεινε μια ρυτίδα» λένε πολλές φορές ,
είναι αρκετά γκρινιάρηδες και όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται είναι πολύ περισσότεροι από τις γυναίκες αυτοί που κάνουν θεραπείες στο πρόσωπο τους!

-Είστε ένα ανήσυχο πνεύμα γιατρέ και έχω μάθει πως έχετε και μία δική σας σειρά καλλυντικών που μπορεί να την βρει κάποιος και στο ιατρείο σας!

-Τα καλλυντικά μας, η σειρά bochery είναι πολύ δημοφιλή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό..Είμαστε ιατροί ερευνητές εγώ και η σύζυγος μου , μη το ξεχνάτε αυτό!.Με τη μέθοδο της νανοτεχνολογιας και της βιοτεχνολογίας, δημιουργήσαμε καλλυντικά φιλικά προς το δέρμα με συστατικά δραστικά που περνούν κατευθείαν στο δερμα. Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που έχουν συγκριτικά άμεσα αποτελέσματα σε σχέση με άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι μικροκαψουλες που εμπεριέχουν κάνουν 95% διείσδυση ενώ στα άλλα προϊόντα κάνουν διείσδυση μονό 5 %.Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που εμπιστεύτηκαν τα φαρμακεία των Harrods!

Aκούω τον γιατρό να μιλάει και νιώθω πως ούτε η μέρα που επέλεξα να επισκεφθώ το ιατρείο του είναι τυχαία.21 Μαρτίου.Αρχή της άνοιξης σαν αυτή που θα φέρει στο πρόσωπο μου!

-Στην Περσία σήμερα έχουμε Πρωτοχρονιά. Αναγέννηση! Λέμε Καλή χρονιά!! Μου λέει σαν να διαβάζει τις σκέψεις μου!Χαμογελώ…Εγώ κάνω ένα νέο ξεκίνημα σήμερα γυρίζοντας τον χρόνο πίσω… Φέρνοντας την Άνοιξη στην ζωή μου και πάλι.Η σύζυγος του γιατρού μπαίνει στο ιατρείο με μία φιάλη στα χέρια της από τα αιμοπετάλια μου!
Το ίδιο βλέμμα προσήλωσης ,αγάπης και σεβασμού στην δουλειά της σαν του συζύγου της. Νιώθω πως αυτή η κουβέντα πρέπει να συνεχιστεί. Πριν μπω για την θεραπεία μου της ζητώ λίγο χρόνο μαζί της…Μία ώρα μετά ο….χρόνος μάλλον μου κρατά μούτρα γιατί εξαφανίστηκε από το πρόσωπο μου!!!Νιώθω τυχερή που επισκέφτηκα το ιατρείο τους στην Αγίου Μελετίου! Νιώθω τυχερή που τους γνώρισα….Γιατί με ξαναγνώρισα

Αναστασία Κορινθίου