«Ο δρόμος προς την αυτογνωσία» του Γιώργου Χατζηβάσιλα

Σπασμένο γυαλί- Άρθουρ Μίλερ
October 23, 2019
Ο Τάσος Ιωάννιδης παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του στο νησί της Ρόδου!
November 19, 2019

Ο δρόμος προς την αυτογνωσία. Σε αυτό το βιβλίο βρίσκεις µε τον πιο απλό τρόπο τα απαραίτητα βήµατα που χρειάζεσαι για να σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία και εντέλει στην επιτυχία. Το απόσταγµα των γνώσεων και των εµπειριών του συγγραφέα.

Να ξέρεις όμως ότι τίποτα δεν µπορεί να αλλάξει την ζωή σου αν δεν το αποφασίσεις εσύ ο ίδιος.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα χωριό της Ρόδου το 1972. Τελείωσα το τεχνικό λύκειο στο τμήμα διοίκηση επιχειρήσεων. Το 1998 παντρεύτηκα με την Ιωάννα Κλαδίτη, αποκτήσαμε τρεις υπέροχες κόρες και διατηρούμε μία ευτυχισμένη οικογένεια μέχρι και σήμερα.

Από μικρός εργαζόμουν στην επιχείρηση του πατέρα μου που ήταν εργολάβος οικοδομών.

Σύντομα κατάλαβα πως δεν με ικανοποιούσε αυτού του είδους η επιχειρηματικότητα, και πως ήθελα να κάνω τη δική μου επιχείρηση.

Το 2002 ξεκίνησα να δουλεύω σε μία πολυεθνική εταιρεία στον χώρο της ασφάλειας.

Το 2004 είχα κατακτήσει τη θέση του διευθυντή καταστήματος. Τότε ήταν που διαπίστωσα ότι τα εφόδια μου δεν ήταν αρκετά για να εξελιχθώ.

Αρχισα να παρακολουθώ μανιωδώς θα έλεγα σεμινάρια και προγράμματα σχετικά με το markeAng, το management, την διαχείριση προσωπικού και όλα τα σεμινάρια του κλάδου και της εταιρείας.

Το 2007 έκανα την δική μου εταιρεία, αρχικά έχοντας το Franchise της εταιρείας όπου εργαζόμουν μέχρι τότε και από το 2009 ανεξάρτητος πλέον εκπροσωπούσα πολλές πολυεθνικές και όχι μόνο, εταιρείες στο νησί, με πολύ πετυχημένη πορείαμέχρι και το 2017 όπου και πούλησα τελικά την εταιρεία. Το 2014 γνώρισα την εναλλακτική επιχειρηματικότητα, το δικτυακό μάρκετινγκ όπου και με γοήτευσε γιατί σου δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς ρίσκο και χωρίς περιορισμούς.

Σε αυτή τη διαδρομή παρακολούθησα πάρα πολλά πανεπιστημιακά προγράμματα σχετικά με επενδύσεις, ηγεσία, αυτοβελτίωσης και Life Coaching όπου και πιστοποιήθηκα ως Coach.

Παρακολούθησα πάρα πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύτηκα από καταξιωμένους στον χώρο εκπαιδευτές και coaches.

Σήμερα μετά από όλη αυτή την πορεία και εμπειρία μου στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση προσωπικού και την εκπαίδευση που έχω λάβει, αισθάνομαι την ανάγκη να την μεταδώσω και να βοηθήσω με τη σειρά μου όσους το χρειάζονται, ως Personal & Business Coach!!