Οι πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες βιβλίων…

5 βιβλία που διαβάσαμε με… κομμένη ανάσα!
May 26, 2020
Κώστας Κρομμύδας- “πάντα πίστευα πως η ζωή γράφει τα πιο μοναδικά και απίστευτα μυθιστορήματα”.
June 4, 2020

Το νέο βιβλίο της Ρένας Ρώσση Ζαίρη πριν το ανοίξετε....χαϊδέψτε το εξώφυλλο του! Είναι σαν να βουτάς το χέρι σου στην καυτή άμμο πριν διαβάσεις το καυτό θέμα του! Άλλωστε υπάρχει το άσπρο. Υπάρχει το μαύρο. Αλλά ανάμεσά τους ήταν πάντα το τιρκουάζ.

Το δαχτυλίδι που είχε επιλέξει ο Στέφανος να χαρίσει και στις τρεις αδελφές. Στη δύστροπη Ερατώ, στη δυναμική Κλέλια, στην ντελικάτη Μάιρα, τα κορίτσια του. Είχε τον τρόπο του με τις γυναίκες ο Στέφανος. Τις έκανε να νιώθουν όμορφα, να αισθάνονται μοναδικές.

Τη μία την παντρεύτηκε. Την άλλη την ερωτεύτηκε. Την τρίτη τη βίασε.

Το τιρκουάζ, ένα λαμπερό χρώμα που συμβολίζει την αλήθεια. Και την αγνότητα. Το τιρκουάζ, ένα σκοτεινό χρώμα που βουτάει σε αλήθειες ψυχής. Γιατί η ζωή έχει πάντα δύο όψεις. Γιατί κάθε ιστορία κρύβει πολλές πλευρές και βαθιά χτυποκάρδια. Άλλωστε, από το μεθύσι του έρωτα δεν είναι καμωμένη η ευτυχία;

Στο νέο βιβλίο της Λένα Μαντά η μοίρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Οι 3 άντρες ήρωες του νέου της βιβλίου γεννήθηκαν και οι τρεις την πρώτη του μηνός. Στα δέκα τους χρόνια συναντήθηκαν τυχαία μια νύχτα σ’ ένα αστυνομικό τμήμα κι έγιναν αχώριστοι από ιδιοτροπία της μοίρας. Ήταν πλέον Οι τρεις Άσοι. Πήραν δρόμους που τους έφεραν αντιμέτωπους και το μόνο τους μέλημα ήταν να διαφυλάξουν εκείνη την αλλόκοτη φιλία. Ένας ιερέας, ένας αστυνομικός κι ένας νονός της νύχτας…

Τι πιθανότητες είχαν να συνεχίσουν την παράλληλη πορεία τους; Δοκιμάστηκαν σκληρά σε κάθε τους βήμα, αλλά άντεξαν. Μέχρι που μια Ντάμα ανακάτεψε ύπουλα την τράπουλα και έστησε το παιχνίδι.

Η μοίρα αποφάσισε να ρίξει ξανά τα χαρτιά όπως εκείνη ήθελε. Κράτησε στο μανίκι της όμως κρυμμένους τρεις Άσους… Δικός μας κρυμμένος άσος το βιβλίο αυτό που και εσείς ....θα το λατρέψετε!

Από τις εκδόσεις Υδροπλάνο έρχεται ένα βιβλίο έκπληξη από τον Γεράσιμο Παγουλάτο!

Η αποκάλυψη εξωφύλλου ήταν ....πραγματική αποκάλυψη και είμαστε σίγουροι ότι ο ανατρεπτικός ήρωας του θα μας μαγέψει!