“Δίδυμο” επιτυχίας!

Καλαμαρά Γεωργία: “πολύς κόσμος βρίσκει παρηγοριά στα βιβλία”.
February 25, 2021
Νίκη Γαλάνη: “Η έμφυτη «δίψα» του ανθρώπου για γνώση δεν γνωρίζει κρίσεις”.
February 25, 2021

Ένα νέο καλλιτεχνικό δίδυμο μπήκε δυναμικά στον μουσικό "κόσμο" με ένα τραγούδι που κατάφερε το... αδύνατο! Να γίνει hit από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, ξεπερνώντας τις 30000 προβολές και κερδίζοντας την αγάπη του κόσμου.Ο συνθέτης Παντελής Ταλαδιανός και η συγγραφέας-στιχουργός Αναστασία Κορινθίου ένωσαν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι ΔΡΟΜΟΙ που ερμηνεύει εξαιρετικά ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής Γιάννης Μωραίτης!

Το τραγούδι βγήκε στον αέρα από την prime production σε ένα video clip σκηνοθετημένο από τον Φραγκίσκο Κουλούρα και κέρδισε τους ακροατές του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Οι στίχοι του μιλούν για τον έρωτα στα χρόνια της πανδημίας! Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζονται οι Ταλαδιανός Κορινθίου. Η πρώτη ήταν με το τραγούδι Διάφανη Ψυχή που είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα της Αναστασίας Κορινθίου που έγινε best seller από τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του, και μιλάει για την γυναικεία κακοποίηση!

Καλλιτεχνικά πηγαδάκια ψιθυρίζουν πως κάτι ακόμη ετοιμάζει το νέο αυτό καλλιτεχνικό δίδυμο, σχετικό με το βιβλίο Διάφανη Ψυχή. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι νότες του Παντελή που ζει με τη οικογένεια του την Ρόδο, και οι λέξεις της Αναστασίας που δημιουργεί εδώ στην Αθήνα...βρήκαν στόχο την καρδιά του Έλληνα!