Φύγαμε για το νησί της… καρδιάς!

«Ελένη», σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη και ερμηνεία Βερόνικας Αργέντζη
May 29, 2019
Ρένα Ρώσση Ζαΐρη – Ο δρόμος της αγάπης είναι μονόδρομος
May 30, 2019

Αναρωτιέσαι που θα πας διακοπές με το αμόρε και φέτος; Αν είσαι κάτι παραπάνω από ρομαντικός και σου περισσεύουν και μερικές... χιλιάδες στην άκρη, σου βρήκαμε την λύση! Ένα νησί σε σχήμα καρδιάς σε καλεί να το γνωρίσεις. Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν την ύπαρξή του, καθώς βρίσκεται στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, στον ποταμό Noosa, και ανήκει στον δισεκατομμυριούχο leader της Virgin κ. Richard Branson.

Μπορεί το πρώτο που σου τραβάει την προσοχή να είναι το ιδιαίτερο σχήμα, που θυμίζει καρδιά αλλά... πιστέψε με το εσωτερικό του είναι ακόμη καλύτερο!
Μέσα σε μια έκταση 25 στρεμμάτων έχει δημιουργηθεί ένα πολυτελές resort, που προσφέρει «χλιδάτη» διαμονή πολλών αστέρων, εκπληκτικές αμμώδεις παραλίες, όπου τα φοινικόδεντρα φτάνουν κυριολεκτικά μέχρι το νερό, ενώ ο βυθός υπόσχεται να προσφέρει στους λάτρεις των καταδύσεων εκπληκτικές εικόνες.

Θαλάσσια σπορ, σερφ και πολυτελείς δραστηριότητες σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις! Διάσημοι σεφ, σου προτείνουν τα καλύτερα τους πιάτα και ανεπανάληπτα πάρτι με γνωστούς DJs έρχονται να σε ξεσηκώσουν. Και επειδή δε θέλουμε να σου χαλάσουμε την ονειροπόληση, επιλέγουμε να μη σου αποκαλύψουμε το κόστος διαμονής.