Ο Τάσος Ιωάννιδης παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του στο νησί της Ρόδου!

«Ο δρόμος προς την αυτογνωσία» του Γιώργου Χατζηβάσιλα
October 29, 2019
Τσαρλς Μπουκόβσκι- Για τις γάτες
December 11, 2019

«Η Ποίηση δεν είναι η απελευθέρωση των αισθημάτων, αλλά η δραπέτευση από τα αισθήματα.» Είχε πει πολύ σοφά κάποτε ο Eliot. Αυτό ακριβώς μας καλεί να γνωρίσουμε και ο Τάσος Ιωαννίδης.

Ο μόλις 23χρόνος ποιητής, παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά, την ποιητική του συλλογή «Η ζωή μου μέσα από τα ποιήματα μου», στο όμορφο νησί της Ρόδου από το οποίο και κατάγεται.

Η παρουσίαση θα διεξαχθεί στο Νεστορίδειο της Ρόδου, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 το απόγευμα. Ο νεαρός δημιουργός, πάσχει από σύνδρομο Down κάτι, που φυσικά δεν τον εμποδίζει να ακολουθήσει τα όνειρα του μέσα από τον δρόμο της τέχνης.

Διαψεύδοντας, όσους πιστεύουν πως οι ιδιαιτερότητες μπορούν να σταθούν φυσικό εμπόδιο.

Η παρουσίαση γίνεται με πρωτοβουλία και στήριξη του κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου από την περιφέρεια Ν. Αιγαίου αλλά και του Δήμου της Ρόδου.

Ο Τάσος είναι ενεργός πολίτης και στηρίζει αρκετές από τις κοινωνικές δραστηριότητες του τόπου του.

Σε πρόσφατη επίσκεψη του στο μεγαλύτερο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο, ο νεαρός ποιητής, υπέγραψε την ποιητική συλλογή του και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο.

Η ποιητική συλλογή κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο και μπορεί να την αναζητήσει κανείς, σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας αλλά και στα public