Τι εννοείς πως είμαστε όλες ίδιες; (Λίστα)

Μη σε κρατάς πια δέσμιο του τώρα.
April 8, 2019
Αφόρετες ζωές…
April 9, 2019

Πολλές φορές ακους τα αρσενικά να γκρινιάζουν για το γυναίκειο φύλο λέγοντας μάλιστα, πως όλες είμαστε ίδιες.. Θα σου πω ένα μυστικό άντρα αγαπημένε!
Στην πραγματικότητα διαφέρουμε πολύ μεταξύ μας. Δεν μπορεις να μας βαζεις ολες στο ίδιο τσουβάλι ντε! Αν ομως, εχεις πετύχει τυπους γυναικών από την παρακάτω λίστα... ίσως ήρθε η ώρα να φύγεις από την πίσω πόρτα φίλε μου.

Η... τρελή

Εντάξει ας μην το παρακάνουμε.. Και τι έγινε που η κοπέλα πριν βγείτε πρώτο ακόμη ραντεβού, ειχε ψάξει (το αγαπημένο σου μαγαζί, που δουλεύεις, με ποιους βγαίνεις ακόμα και πως είχες ονομάσει το πρώτο σου αρκουδάκι); Δεν μπορείς να την πεις τρελή, μπορείς; Φταιει εκείνη που νοιάζεται και θέλει να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι από την ζωή σου; Ενταξει και όλων των προηγούμενων ζωών σου!

Η ζηλιάρα

Οκ ίσως να βλέπει ποια σου πάτησε like και ποια είναι εκείνη που σε ανέβασε story «σοβαρά τώρα ποια είναι?» Ποσους ακολουθους ανανεωνεις κάθε μέρα; Να σε παίρνει τηλέφωνο κάθε μια ώρα απλά και μόνο για να βεβαιωθεί ότι είσαι καλά βρε παιδί μου, μα όλο αυτό είναι γιατί νοιάζεται για εσένα. Ααα και μην τυχόν βγεις με φίλους σου να τα πείτε λιγάκι αμέσως να σου ξεκινήσει την γκρίνια.

Η χαζογκομενα

Οκ την προσεγγισες και τώρα τι; Χαμένος κόπος από την αρχή. Ότι θα την συστήσεις στους γονείς σου κ θα αρχίσετε τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα ας πούμε; Η πιο πιθανή συζητηση, που θα κάνετε είναι εκείνη για το ποιο φίλτρο δείχνει καλύτερο στη φωτογραφια σας, που θέλει να ανεβάσει στα social για να δείξει σε όλους πόσο καλά είστε και ας να νιώθεις μέσα σου ότι...πνίγεσαι

Η γκρινιάρα

Γιατί έκανες εκείνο; Γιατί έκανες το άλλο; Και το πιο σημαντικό; Γιατί άργησες να απαντήσεις; Βλέπεις για εκεινην να κάνεις τα πράγματα όπως ακριβως τα ζητάει είναι κανόνας απαράβατος και πάνω από όλα μην φέρεις καμία αντίρρηση Ε; Γιατι εκεί κ αν εχει να σου σουρει...

Η φαντασιοπληκτη

Βλέπεις ζει στον κατάδικο της κόσμο. Μπορεί να σε είδε στον υπνο της να έχεις βγει με την πρώην σου, για να μιλήσετε ακομη κ αν το ίδιο βράδυ κοιμόσουν εσυ αγκαλιά δίπλα της «πουφ» να τη η σφαλιάρα την ώρα που κοιμάσαι.. Τι ήθελες και εσυ να βγεις στο όνειρο της με την πρώην σου; Ετοιμάσου λοιπόν για μια τεράστια βραδιά γκρίνιας.. Οκ ναι ίσως να ήταν απλά ένα όνειρο αλλά μπορεί να συμβεί ποτέ δεν ξέρεις σωστά; Τι και αν βγαίνατε στο δημοτικό; Δεν παύει να είναι σχέση!!

Το κορίτσι του μπαμπά

Βλέπεις ότι και αν κάνεις σε αυτήν την περίπτωση έχεις χάσει. Κανένας δεν είναι σαν τον μπαμπάκα..
Ο πρώτος της μεγάλος έρωτας που πάντα θα μπαίνει... σφήνα στη σχέση σας, με λογάκια του τύπου: «Δεν κάνει για εσένα αυτός.. Ούτε λάδια στη σεβρολετ δεν ξέρει να αλλάζει πάω και στοίχημα»
Καλό είναι όπως κάθεσαι ήσυχα και ωραία στον καναπέ αγκαλιά με την κοπέλα σου να έχεις και λιγάκι το νου σου τον μπαμπάκα μην σου πεταχτεί από το πουθενά και σου ορμήξει γιατί όπως και να το κάνουμε.. Θα είναι πάντα το κοριτσάκι του!

Μπορείς να πεις λοιπόν ότι όλες οι γυναίκες ειμαστε στο ίδιο; Γιατί εγώ όχι!!
Οκ ίσως γκρινιάζουμε λιγάκι, φωνάζουμε και υπερβάλουμε μα πάντα σε λογικά πλαίσια. Τι; Εχεις αντίρρηση; Κανόνισε γιατί η πολυκατοικία θαρρω, κρύβει ένα υπόγειο. Νομιζω πως χώρας τελεια εκεί πέρα!!